Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 48 órán belül! ✔
Foglalás

Állandó programok

Kincskereső Kalóz Gyerek Show

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. A gyermekek személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak.

Tovább olvasom 


BambooSziget

A Sziget egy 460 négyzetméteres stégre épült a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. Az extrém sportok kedvelői válogathatnak az eszközök között, van itt vízisíléc, wakeboard, wakeskate, landlock, kneeboard. A Szigeten sok-sok napágy, napernyő várja a pihenni és szórakozni vágyókat.

Tovább olvasom 


Kerékpár- és bringókölcsönzés

Egész évben a Siófokra érkező turisták rendelkezésére állunk. Schwinn Csepel női és férfi kerékpárjainkkal remek kikapcsolódást nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, hogy megismerjék városunkat és környékét. Vendégeink több túra közül választhatnak, sőt a kerékpárhoz díjmentesen biztosítunk: Városkalauz füzetet, térképet, útleírást, gyermekülést, biciklistáskát, lakatot, láthatósági mellényt.

Tovább olvasom 


Siófoki Kutyás Központ

A Siófoki Kutyás Központ közel 10 éve alakult Kutya Iskola, melynek mentalitása tükrözi azokat az elveket melyeket a kiképzője vall a 20 éves szakmai tapasztalatai révén.
Szolgáltatások: kutyaiskola, egyéni és csoportos képzés, rehabilitációs képzés, tenyészszemlére, kiállításra, vizsgára való felkészítés, kutyapanzió

Tovább olvasom 


Ásványmúzeum

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában, a Kálmán sétány 10. alatt. Az államilag védett gyűjtemény kiállító tárolóiban mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók. Különösen a nyári hűvösebb napokon sok a látogató, hiszen a természeti szépségekre fogékony emberek beiktatják balatoni nyaralásukba ennek a világszerte híres gyűjteménynek a megtekintését.

Tovább olvasom Gokart

Egyéni és csoportos bérgokartozás 5-10 perces futamidővel, akár pár órás használatra is. A pálya 400 m hosszú és 6 m széles, biztonságos.

Tovább olvasom Zamárdi Kalandpark

Mindenki belevaló!
Zamárdiban egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található a Zamárdi kalandpark, amely szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. Az ősfák közt kifeszített köteleken kimeríthetetlen fantáziával létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya egész napos, garantáltan unalommentes, sportosan izgalmas szórakozást kínál felnőttnek és gyereknek egyaránt. Aki adrenalinfüggő, az itt függhet napestig…

Tovább olvasom 

EU