Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 48 órán belül! ✔
Foglalás

Állandó programok

Víztorony

A 45 méter magas építményben négy teljes értékű szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket: a 360°-ban körbejárható nyitott kilátó rész, a Szentkirályi oxigén bár, a Panoráma Kávézó, valamint a Samsung Élményközpont. A felső rész külön érdekessége, hogy forgásával egyhelyben ülve egy ital mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére.

Tovább olvasom 


Siófok Óriáskerék

Különleges kerekezés a Balaton felett – Siófok és a Balaton lenyűgöző látványa madártávlatból.
Az első magyar készítésű, 50 méter magas óriáskerék egyedülálló fényjátékával – és a korábbi éveknél magasabb szerkezetével – az idei évben is Siófok egyik legjelentősebb turistacélpontja.

A kerék nyitott kabinjaiban ülve megcsodálhatjuk a Balaton legszebb tájait: a 10 perces utazás alatt láthatóvá válik a tihanyi apátság, a völgyhíd, a Badacsony, a Balaton-felvidék, a Somogyi-dombság, a siófoki víztorony és szinte az egész Balaton.

Tovább olvasom 


Talizmán Sétahajó

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I és II. a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodás balatoni tájat.

Tovább olvasom 


Bella Állatpark

Lovak, kétpúpú tevék, kenguruk, ormányos és mosómedvék, pávák, dámszarvasok, lámák, emuk, papagájok, mini pónik, szamarak, zebuk, törpekecskék, törpebirkák, mókusok, sok más háziállat és kisállat-simogató várja a látogatókat.

Tovább olvasom 


Fordított Ház

Siófok széplaki városrészén található a piros, fejtetőre állított ház, ahol  a látogatók egy denevér szemszögéből nyerhetnek betekintést a teljesen berendezett épület világába.

 

Tovább olvasom 


Bebó Aquapark

A BEBÓ Aquapark Magyaroszág egyik legnagyobb Wibit víziparkja, mely több mint 600 négyzetméter területen fekszik Siófokon, az Aranypart kellős közepén, a Tömörkény István utcánál.

Tovább olvasom 


Kincskereső Kalóz Gyerek Show

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. A gyermekek személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak.

Tovább olvasom 


BambooSziget

A Sziget egy 460 négyzetméteres stégre épült a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. Az extrém sportok kedvelői válogathatnak az eszközök között, van itt vízisíléc, wakeboard, wakeskate, landlock, kneeboard. A Szigeten sok-sok napágy, napernyő várja a pihenni és szórakozni vágyókat.

Tovább olvasom 


Kerékpár- és bringókölcsönzés

Egész évben a Siófokra érkező turisták rendelkezésére állunk. Schwinn Csepel női és férfi kerékpárjainkkal remek kikapcsolódást nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, hogy megismerjék városunkat és környékét. Vendégeink több túra közül választhatnak, sőt a kerékpárhoz díjmentesen biztosítunk: Városkalauz füzetet, térképet, útleírást, gyermekülést, biciklistáskát, lakatot, láthatósági mellényt.

Tovább olvasom 


Siófoki Kutyás Központ

A Siófoki Kutyás Központ közel 10 éve alakult Kutya Iskola, melynek mentalitása tükrözi azokat az elveket melyeket a kiképzője vall a 20 éves szakmai tapasztalatai révén.
Szolgáltatások: kutyaiskola, egyéni és csoportos képzés, rehabilitációs képzés, tenyészszemlére, kiállításra, vizsgára való felkészítés, kutyapanzió

Tovább olvasom 


Ásványmúzeum

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában, a Kálmán sétány 10. alatt. Az államilag védett gyűjtemény kiállító tárolóiban mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók. Különösen a nyári hűvösebb napokon sok a látogató, hiszen a természeti szépségekre fogékony emberek beiktatják balatoni nyaralásukba ennek a világszerte híres gyűjteménynek a megtekintését.

Tovább olvasom 


EU