Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 48 órán belül! ✔
Foglalás

Állandó programok

Karma Thai Masszázs
A masszázs egy ősi természetes gyógyító módszer.
Napjainkban is nagyon népszerű és hasznos, mert biztonságos, nincsenek mellékhatásai és nem mérgező vagy ártalmas az egészségre.
Thai masszőrök szakértelme, illetve a szalon megnyugtató hangulata ami biztosítja a tökéletes megújulás és ellazulás élményét!

Tovább olvasom 


Zimek Pálinka Manufaktúra

Ismerd meg a pálinkakészítés titkait!

A Zimek – Manufaktúra – Pálinka Dreams egyike a vezető pálinkagyártóknak Magyarországon.

A Zimek Pálinka Manufaktúrában pálinkamestereink segítségével, magyar és angol  nyelven ismerhetik meg az érdeklődők e csodálatos nemzeti italunkat. A bemutató során meghallgathatják a magyar pálinka és a Zimek Pálinka Manufaktúra történetét, megismerhetik a lepárló berendezés működését, amelyet akár főzés közben is megtekinthetnek, mialatt a cefrézés menetéről is tájékoztatást adunk.

Tovább olvasom 


Toyee Kalandpark

#hashtEGGStory

Látogass el a#hashtEGG-be, ha egy igazán különleges kalandozásra vágysz! A bolondozás nálunk korhatár nélküli. EGGész évben várunk a Toyee Kalandpark rendezvény-, élmény- és kalandparkban.

Az univerzum lEGGszenzációsabb kalandparkja

Gyermekkel, családdal, barátokkal, haverokkal, biciklivel, autóval, tömegközlekedéssel is betérhetsz a hashtEGG-be. A mobiltelefonodat, fényképezőgépedet ne hagyd otthon!

Tovább olvasom 


Feind Borház és Pincészet

Vinotékánkban lehetőség van pincészetünk teljes szortimentjének megvásárlására, továbbá újonnan megnyílt borbárunkban kiváló sajt és sonkatálak mellett lehetőség van választékunk megkóstolására.

Borbárunk kiválóan alkalmas rendezvények, borkóstolók helyszínéül, de egy kellemes, kötetlen délutáni programnak is, előzetes bejelentkezés nélkül. A helyszín 40 fő vendéglátására alkalmas. Tavasztól őszig kerthelyiségünkben is várjuk kedves vendégeinket.

Tovább olvasom 


Hidegvölgyi Horgásztó és Vadaspark

Hidegvölgyi horgásztó egy 3,8 hektáros csodálatos környezetben, elhelyezkedő völgyzáró gátas horgásztó.
A tó hossza 400 m, a legszélesebb pontja 136 m, mely déli irányba keskenyedik. A tó déli vagy hátsó része szigetekből és csatornákból áll, melyet hidak kötnek össze, hogy a pergető horgászok körbejárhassák a tavat.

Tovább olvasom 


Portless hajók

A SUP-oknál használt drop stitch technológia nagy oldalfal-szilárdsággal rendelkező, felfújható termékek létrehozását tette lehetővé már korábban is. Ezen technológia újra értelmezéséből születtek meg a Portless napenergiával működő, felfújható katamaránjai.

Letisztult, egyedi formavilág és funkcionalitás ötvözete a kikapcsolódás szolgálatában. Ezt kínálják a PORTLESS termékei.

Egésznapos lubickoláshoz keres mobilizálható megoldást, vagy akár 8 fős társaságával szeretne bulizni a vízen?

Tovább olvasom 


Víztorony

A Siófok jelképévé vált, több mint 40 méter magas, 1912-ben épült Víztoronyba panorámalifttel juthatunk fel. A háromszintes egykori tartályban teljesen körbejárható kilátó és két kiállítás várja a látogatókat.

Tovább olvasom 


Siófok Óriáskerék

Különleges kerekezés a Balaton felett – Siófok és a Balaton lenyűgöző látványa madártávlatból.
Az első magyar készítésű, 50 méter magas óriáskerék egyedülálló fényjátékával – és a korábbi éveknél magasabb szerkezetével – az idei évben is Siófok egyik legjelentősebb turistacélpontja.

A kerék nyitott kabinjaiban ülve megcsodálhatjuk a Balaton legszebb tájait: a 10 perces utazás alatt láthatóvá válik a tihanyi apátság, a völgyhíd, a Badacsony, a Balaton-felvidék, a Somogyi-dombság, a siófoki víztorony és szinte az egész Balaton.

Tovább olvasom 


Talizmán Sétahajó

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I és II. a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodás balatoni tájat.

Tovább olvasom 


Bella Állatpark

Lovak, kétpúpú tevék, kenguruk, ormányos és mosómedvék, pávák, dámszarvasok, lámák, emuk, papagájok, mini pónik, szamarak, zebuk, törpekecskék, törpebirkák, mókusok, sok más háziállat és kisállat-simogató várja a látogatókat.

Tovább olvasom 


Fordított Ház

Siófok széplaki városrészén található a piros, fejtetőre állított ház, ahol  a látogatók egy denevér szemszögéből nyerhetnek betekintést a teljesen berendezett épület világába.

 

Tovább olvasom 


Bebó Aquapark

A BEBÓ Aquapark Magyaroszág egyik legnagyobb Wibit víziparkja, mely több mint 600 négyzetméter területen fekszik Siófokon, az Aranypart kellős közepén, a Tömörkény István utcánál.

Tovább olvasom 

EU