Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 1 munkanapon belül! ✔
Foglalás

Állandó programok

Víztorony

A 45 méter magas építményben négy teljes értékű szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket: a 360°-ban körbejárható nyitott kilátó rész, a Szentkirályi oxigén bár, a Panoráma Kávézó, valamint a Samsung Élményközpont. A felső rész külön érdekessége, hogy forgásával egyhelyben ülve egy ital mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére.

Tovább olvasom 


Nagystrand és PLÁZS SIÓFOK

Siófok központi partszakaszán, szinte a Petőfi sétány teljes hosszában található a Nagystrand, és azon belül a fiatalok kedvelt trendi helyszíne, a PLÁZS. Itt forog minden nyáron az Óriáskerék, melyet szállodánk vendégei akár a szobájukból is megcsodálhatnak, különösen impozáns látvány alkonyat után, amikor az Óriáskerék világítani kezd…

Tovább olvasom 


Siófok Óriáskerék

Különleges kerekezés a Balaton felett – Siófok és a Balaton lenyűgöző látványa madártávlatból.
Az első magyar készítésű, 50 méter magas óriáskerék egyedülálló fényjátékával – és a korábbi éveknél magasabb szerkezetével – az idei évben is Siófok egyik legjelentősebb turistacélpontja.

A kerék nyitott kabinjaiban ülve megcsodálhatjuk a Balaton legszebb tájait: a 10 perces utazás alatt láthatóvá válik a tihanyi apátság, a völgyhíd, a Badacsony, a Balaton-felvidék, a Somogyi-dombság, a siófoki víztorony és szinte az egész Balaton.

Tovább olvasom 


Talizmán Sétahajó

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I és II. a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodás balatoni tájat.

Tovább olvasom 


Kerékpár- és bringókölcsönzés

Egész évben a Siófokra érkező turisták rendelkezésére állunk. Schwinn Csepel női és férfi kerékpárjainkkal remek kikapcsolódást nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, hogy megismerjék városunkat és környékét. Vendégeink több túra közül választhatnak, sőt a kerékpárhoz díjmentesen biztosítunk: Városkalauz füzetet, térképet, útleírást, gyermekülést, biciklistáskát, lakatot, láthatósági mellényt.

Tovább olvasom 


Kincskereső Kalóz Gyerek Show

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. A gyermekek személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak.

Tovább olvasom 


BambooSziget

A Sziget egy 460 négyzetméteres stégre épült a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. Az extrém sportok kedvelői válogathatnak az eszközök között, van itt vízisíléc, wakeboard, wakeskate, landlock, kneeboard. A Szigeten sok-sok napágy, napernyő várja a pihenni és szórakozni vágyókat.

Tovább olvasom 


Bella Állatpark

Lovak, kétpúpú tevék, kenguruk, ormányos és mosómedvék, pávák, dámszarvasok, lámák, emuk, papagájok, mini pónik, szamarak, zebuk, törpekecskék, törpebirkák, mókusok, sok más háziállat és kisállat-simogató várja a látogatókat.

Tovább olvasom 


Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központnevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. A közel 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítmény az alábbi szolgáltatásokat kínálja: melegvizes ülőmedence a nagyberényi termálvízzel, élménymedence, csúszdák, pezsgőfürdő, szauna.

Tovább olvasom 


Ásványmúzeum

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában, a Kálmán sétány 10. alatt. Az államilag védett gyűjtemény kiállító tárolóiban mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók. Különösen a nyári hűvösebb napokon sok a látogató, hiszen a természeti szépségekre fogékony emberek beiktatják balatoni nyaralásukba ennek a világszerte híres gyűjteménynek a megtekintését.

Tovább olvasom 


Tojásmúzeum

Az állandó gyűjteményben különleges népművészeti és iparművészeti darabok láthatók, jelenleg mintegy 2000 darab dísztojás.
A látogatók a tojástárlatot végignézve megismerkedhetnek a különböző díszítési eljárásokkal, a legegyszerűbb karcolt tojásoktól kezdve a talányos elnevezésű kákabéllel díszítetteken át a jól ismert patkolt és a különleges kézügyességet igénylő metszett tojásokig.

Tovább olvasom 


Hírközlési Múzeum

Korabeli rádió vevőkészülékek a 20-as és 30-as évekből, 60-80 éves telefonkészülékek, az első magyar gyártmányú televíziók, katonai adó-vevők a 40-es évekből, elektroncsövek, korabeli lemezjátszók és magnetofonok, Karádi Katalin és a Csárdáskirálynő eredeti lemezei, ellenállások, kondenzátorok és tekercsek.

Tovább olvasom