Házirend

TISZTELT VENDÉGEINK!


A Balaton Hotel & Restaurant, Siófok személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy itt tartózkodásuk, pihenésük szállodánkban elvárásaiknak mindenben megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy szobafoglalás esetén az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.
 

LÁTOGATÓK 

A szálloda egész területén csak a recepción regisztrált személyek tartózkodhatnak, ezért látogatókat a Vendégek nem fogadhatnak.ETIKETT A HOTELBEN 


❖ Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi Vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára
22:00 és 06.00 óra között.

❖ A szálloda egész területén tilos a dohányzás! A szállodai szobákban e szabály megszegése esetén a szobába bejelentkezett vendégek 
150 EUR kártérítés fizetésére kötelezhetők. Dohányzó vendégeink a szállodánk parkoló felőli bejáratától 5 méterre kijelölt területen gyújthatnak rá.

❖ Kérjük Önöket, hogy éttermünket megfelelő öltözetben látogassák!

❖ Az étteremből étel és ital kivitele nem lehetséges. Az éttermi felszereléseket és ételeket a szobákba nem lehet felvinni!

❖ A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos! Kérjük, hogy a szálloda eszközeit rendeltetésszerűen használják. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

❖ A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett. A behozott alkoholos italok után – mennyiségtől függetlenül – szervizdíjat számítunk fel
a szálloda által alkalmazott árrés alapján.

❖ A szálloda területére más forrásból származó ételt, ital behozatala nem megengedett.

❖ A szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

❖ A wellnessrészlegre, illetve a partra ital kizárólag műanyag pohárban vihető ki.

❖ A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a Vendég nem rendeltetésszerűen használja
a rendelkezésére bocsátott szobát (vagy a szálloda más területeit, egyéb eszközeit) illetve nem tartja be a szálloda biztonsági előírásait, rendjét.
 


BIZTONSÁG


❖ A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.

❖ A Vendégek értékeiért csak a recepció területén található széfben történő elhelyezés esetén vállalunk felelősséget.

❖ A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljenek a szobaajtó bezárására!

❖ A talált tárgyakat kérjük a recepción leadni!

❖ A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden Vendég számára kötelező!

❖ A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!

❖ A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket (kivéve elektromos borotva) üzemeltetni tilos! Vasalási igényüket kérjük a recepción szíveskedjenek jelezni, melyhez eszközöket biztosítunk.

❖ Kérjük, hogy saját biztonságuk érdekében a tűzvédelmi szabályokat és menekülési tervet érkezés után olvassák el a szobai bejárati ajtón található információs lapon.
 


KISÁLLATOK


A szálloda nem fogad állatokat.

Házikedvencének (kutya) biztonságos elhelyezéséhez kérjük, vegye igénybe az alábbi kutyapanzió szolgáltatást Siófokon:Siófoki Kutyás Központ
Telefon: +36 30 733 9505
E-mail: info@kutyaskozpont.hu
http://www.kutyaskozpont.hu/


 

Végezetül kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával, vagy más Vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek, hogy amennyiben lehetséges, a megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni. Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!Kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!