Házirend

TISZTELT VENDÉGEINK!

A Balaton Hotel & Restaurant, Siófok személyzete mindent megtesz annak érdekében, hogy itt tartózkodásuk, pihenésük szállodánkban elvárásaiknak mindenben megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy szobafoglalás esetén az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.

LÁTOGATÓK 

A szálloda egész területén csak a recepción regisztrált személyek tartózkodhatnak, ezért látogatókat a Vendégek nem fogadhatnak.

ETIKETT A HOTELBEN 

❖ Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 06.00 óra között.

❖ A szálloda egész területén tilos a dohányzás! A szállodai szobákban e szabály megszegése esetén a szobába bejelentkezett vendégek 150 EUR kártérítés fizetésére kötelezhetőek. Dohányzó vendégeink a szállodánk parkoló felőli bejáratától 5 méterre kijelölt területen gyújthatnak rá.

❖ Kérjük Önöket, hogy éttermünket megfelelő öltözetben látogassák!

❖ Az étteremből étel és ital kivitele nem lehetséges. Az éttermi felszereléseket és ételeket a szobákba nem lehet felvinni!

❖ A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos! A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

❖ A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett. A behozott alkoholos italok után – mennyiségtől függetlenül – szervizdíjat számítunk fel a szálloda által alkalmazott árrés alapján.

❖ A szálloda területére más forrásból származó ételt, ital behozatala nem megengedett.

❖ A szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

❖ A wellness részlegre, illetve a partra kizárólag műanyag pohárban vihetnek ki italt.

❖ A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát (vagy a szálloda más területeit, egyéb eszközeit) illetve nem tartja be a szálloda biztonsági előírásait, rendjét.

BIZTONSÁG

❖ A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.

❖ A vendégek értékeiért csak a recepció területén található széfben történő elhelyezés esetén vállalunk felelősséget.

❖ A szoba elhagyásakor kérjük ügyeljenek a szobaajtó bezárására!

❖ A talált tárgyakat a recepción le kell adni!

❖ A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező!

❖ A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!

❖ A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos! Vasalási igényüket kérjük a recepción szíveskedjenek jelezni, melyhez eszközöket biztosítunk.

❖ Kérjük a további tűzvédelmi szabályokat és menekülési tervet érkezés után olvassák el a szobai bejárati ajtón található információs lapon.

KISÁLLATOK

A szálloda nem fogad állatokat.


 

Végezetül kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával, vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek, hogy a amennyiben lehetséges megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni. Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!

Kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!