Jó tudni

 

SZOBÁK ELFOGLALÁSA: 14:00–22:00

SZOBÁK ELHAGYÁSA: 10:00 óráig
(A 10:00 óra utáni távozás 30% felár megfizetése esetén lehetséges.)


AJTÓZÁR MŰKÖDÉSE: Az ajtó kizárólag kártyával nyitható.
Nyitás: érintse a kártyát az érintőpanelhez. Ha zöld fény villan fel, az ajtó nyitható. Belülről az ajtó kilinccsel bármikor kinyitható.
Zárás: Erősebb mozdulattal húzza be az ajtót, közben a kilincset NE nyomja le.
Kérjük, ha a szobából távozik, kártyáját minden esetben vigye magával és ellenőrizze a szobaajtó megfelelő záródását.

AUTOMATA REDŐNY: Minden szobánk fény- és hőszigetelő elektromos redőnyökkel felszerelt. Amennyiben mozgást nem érzékelnek, 5 perc elteltével automatikusan leengednek. A falon lévő kapcsolóval manuálisan is működtethető le- illetve fel irányba.

ÁGYNEMŰCSERE: Az ágyneműt hetente kétszer cseréljük, kérésre napi cserére is van lehetőség, felár ellenében.

BORÍTÉK, LEVÉLPAPÍR, MAPPA: A szálloda recepcióján kérésre biztosítjuk térítésmentesen.

CIPŐTISZTÍTÓ ÉS -FÉNYEZŐ GÉP: Vendégeink ingyenesen használhatják az 1. emelet lépcsőházában található cipőtisztító és -fényező gépet.

CSOMAGMEGŐRZÉS: Zárt tárolóban lehetőséget biztosítunk a csomagok elhelyezésére. Kérjük, jelezze igényét a recepción.

DOHÁNYZÁS: Dohányozni csak a kijelölt szabadtéri helyen lehet. A szálloda teljes területe nem dohányzó.

DRINKBÁR: 8:00–22:00

ESERNYŐ: 3000 Ft kaució ellenében a recepción kérhető.

ÉBRESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS: Díjmentesen kérhető a recepción.

ÉTTEREM: Szállodánk étlapja széles választékot kínál Vendégeinknek reggelire, ebédre és vacsorára. Kérjük, bárminemű ételérzékenységét jelezze felénk mihamarabb! Nyitvatartás: 8:00-21:00

ÉTKEZÉSEK: Svédasztalos reggeli: főszezonban 8:00–10:00 óráig (Főszezonon kívül a recepció által jelzett időpontban.) Ebéd: a’la carte, vacsora: 19:00 órakor. Az étteremből ételt kivinni nem lehet.

FAX: Lehetőséget biztosítunk a recepción, felár ellenében.

FÉNYMÁSOLÁS: Lehetőséget biztosítunk a recepción, felár ellenében.

FIZETÉS - HITELKÁRTYA: A fizetés történhet készpénzzel (HUF ÉS EUR), bankkártyával (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS), illetve SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H). Áfás számla igényét kérjük, előre jelezze a recepción.

FÜRDŐKÖPENY: S-XXL méretben a recepción igényelhető, kaució ellenében. Díja: 5000 Ft, melyből a mosatási költséget levonva 4000 Ft-ot adunk vissza a fürdőköpeny recepcióra való visszavitelekor.

FŰTÉS: Fűtés a fürdőszobában található törölközőtartóval lehetséges, ezért kérjük, hogy hagyja nyitva a fürdőszoba ajtaját. A légkondicionáló berendezés egyben fűtő berendezés is.

GYEREKEKNEK, BABÁKNAK: Szállodánk ingyenesen biztosít babaágyat, szükség esetén babakádat, az étteremben pedig etetőszéket, illetve bébiétel-melegítési lehetőséget.

HÁZIÁLLAT: Háziállat hozható, 15 000 Ft/nap ellenében. Kérjük, csak barátságos, a többi vendég nyugalmát nem zavaró háziállatukat hozzák magukkal! Állat a wellnessrészleg és az étterem területére egészségügyi okokból nem vihető be!

INTERNET: Ingyenes WIFI a közösségi terekben és a szobákban is elérhető. Hálózat: balatonhotel
Jelszó: 1234af4321

KÁROK: Tartózkodási ideje alatt a szobában, illetve a szálloda területén okozott károk Önt terhelik. A szálloda a javítási, pótlási költségeket jogosult Önre tovább terhelni.

KÉRÉSRE BIZTOSÍTVA: fürdőköpeny, papucs, szék a fürdőszobában, rácsos kiságy, tartalékpárna, plusz takaró, internet-tablet, mappa, levélpapír, boríték, cipőtisztító eszközök, csomagszállítási szolgáltatás, nemzetközi dugalj/adapter, külső és belső kommunikációra alkalmas eszköz.

LÉGKONDICIONÁLÁS: Vendégeink kényelme érdekében, minden szobában egyénileg vezérelhető klímaberendezés található. Kérjük, használja a falon található panelt a kívánt hőfok beállítására. Ha a hőmérsékletet emelni szeretné, használja a felfelé nyíl jelzést ,amennyiben csökkenteni szeretné, használja a lefelé nyíl jelzést. Amennyiben a berendezést teljesen kikapcsolná, kérjük nyomja meg az OFF gombot. A közösségi helyek légkondicionáltak.

NYUGÁGY: A füves strandrészen pihenőágy áll ingyenesen vendégeink rendelkezésre, amennyiben visszaviszik a helyére.

ORVOSI ELLÁTÁS/GYÓGYSZERTÁR:
Orvosi ügyelet:
+36 84 310 150
Gyógyszertár: Legközelebbi gyógyszertár 8600 Siófok, Fő utca 202.
Alapgyógyszerek (láz- és fájdalomcsillapító, kötszer, ragtapasz stb.) a recepción találhatók.

PARKOLÁS: 
Május 15. és szeptember 15. között:
Szállodától 350 méterre található, zárt parkoló:  5000 Ft/éj/gépkocsi

Szeptember 16. és május 14. között:
Szállodával szemközti, külső parkoló: díjmentes

Parkolóhely érkezéskor a recepción foglalható.

RÁDIÓCSATORNÁK: A tévén az utolsó 5 csatorna rádiócsatornaként üzemel. Kellemes szórakozást kívánunk!

RECEPCIÓ: A recepción napi 24 órán át személyzet áll rendelkezésre, fizikailag elérhető 24 órán át telefonon vagy digitális kommunikáció útján.

SPORTESZKÖZÖK KÖLCSÖNZÉSE: Kerékpár kölcsönzési lehetőség, tollaslabda, focilabda, asztalitenisz rendelkezésre áll.

SZAUNA: Szállodánk a wellnessrészlegen a következő szaunákkal várja vendégeit: finn, infra, illetve térítés ellenében fiatalító jégszauna (krioszauna). Recepciós kollégáink rendelkezésére állnak a használatuk tekintetében. Kérjük, hogy a szaunákat kizárólag fürdőruhában vegyék igénybe.

SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS: Kérje kollégáink segítségét a recepción.

SZÉF: Recepción igénybe vehető.

SZOBAFOGLALÁS: Következő látogatását lefoglalhatja személyesen a recepción, telefonon a + 36 84 506 970-es telefonszámon, vagy az info@balatonhotelsiofok.hu e-mail címre küldött levelével.

SZOBÁK ELFOGLALÁSA: 14:00–22:00

SZOBÁK ELHAGYÁSA: 10:00 óráig
(A 10:00 óra utáni távozás 30% felár megfizetése esetén lehetséges.)

SZOBAKÁRTYA: Érkezéskor minden szobához 1 kártyát adunk. Amennyiben szeretne szobájához második szobakártyát kapni, kaució ellenében biztosítjuk, melynek ára 2000 Ft.

TELEFON: Külső és belső kommunikációra alkalmas eszköz – kezelési útmutatóval - a recepción igényelhető.

TISZTÁLKODÁSI SZEREK: Borotválkozási szett, fogmosó szett, zuhany sapka, fültisztító, vatta korong térítés ellenében a recepción igényelhető.

TÖRÖLKÖZŐHASZNÁLAT: Vendégeinknek törölközőt biztosítunk, melyet mindennap cserélünk. Extra törölköző, valamint fürdőköpeny kaució és használati díj ellenében a recepción igényelhető.

TRANSZFER VAGY LIMUZIN SZOLGÁLTATÁS: Elérhető, igény esetén forduljon a recepcióhoz.

VARRÓSZOLGÁLTATÁS: Elérhető, igény esetén forduljon a recepcióhoz.

VASALÁSI ÉS MOSODAI SZOLGÁLTATÁS: Vasalási és mosatási igényét a recepción tudja jelezni. Mosodai szolgáltatásunk leadástól számított legkésőbb 24 órán belül vagy egyedi megállapodás szerint tudjuk vállalni. Vasalási szolgáltatásunk a leadástól számított 1 órán belül tudjuk vállalni.

VASALÓ ÁLLVÁNNYAL: Igény esetén rendelkezésre áll, kaució ellenében.

VÉSZKIJÁRAT: A szálloda minden emeletén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. Továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a folyosó két végén található lépcsőházat használják, és hagyják el mielőbb a szállodát.

WELLNESS: Nyitott – hűvös időben fűtött, 33-35 °C fokos vizű – élménymedencénkből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra. A masszázsfunkcióval is ellátott élménymedence este új arcát mutatja meg: professzionális hangberendezés és színes fények teszik teljesebbé naplemente után az élményt. 
A wellnessrészleg (medence, szaunák) szállodánk első emeletén található.
Nyitvatartás: 10:00-22:00.