Jó tudni!

AJTÓZÁR MŰKÖDÉSE: Az ajtó kizárólag kártyával nyitható.
Nyitás: érintse a kártyát az érintőpanelhez. Ha zöld fény villan fel, az ajtó nyitható. Belülről az ajtó kilinccsel bármikor kinyitható.
Zárás: Erősebb mozdulattal húzza be az ajtót, közben a kilincset NE nyomja le.
Kérjük, ha a szobából távozik, kártyáját minden esetben vigye magával és ellenőrizze a szobaajtó megfelelő záródását.

AUTOMATA REDŐNY: Minden szobánk fény- és hőszigetelő elektromos redőnyökkel felszerelt. Amennyiben mozgást nem érzékelnek, 5 perc elteltével automatikusan leengednek. A falon lévő kapcsolóval manuálisan is működtethető le- illetve fel irányba.

ÁGYNEMŰCSERE: Az ágyneműt hetente kétszer cseréljük, kérésre napi cserére is van lehetőség, felár ellenében.

BORÍTÉK, LEVÉLPAPÍR, MAPPA: A szálloda recepcióján kérésre biztosítjuk térítésmentesen.

CIPŐTISZTÍTÓ ÉS -FÉNYEZŐ GÉP: Vendégeink ingyenesen használhatják az 1. emelet lépcsőházában található cipőtisztító és -fényező gépet.

CONCIERGE SZOLGÁLTATÁS: Amennyiben programlehetőségekről, városlátogatásról, jegyfoglalásról, illetve egyéb programokról szeretne érdeklődni, kérjük forduljon a recepcióhoz.

CSOMAGMEGŐRZÉS: Zárt tárolóban lehetőséget biztosítunk a csomagok elhelyezésére. Kérjük, jelezze igényét a recepción.

DOHÁNYZÁS: Dohányozni csak a kijelölt szabadtéri helyen lehet. A szálloda teljes területe nem dohányzó.

DRINKBÁR: 7:00–22:00

ESERNYŐ: 3000 Ft kaució ellenében a recepción kérhető.

ÉBRESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS: Díjmentesen kérhető a recepción.

ÉTTEREM: Szállodánk étlapja széles választékot kínál Vendégeinknek reggelire, ebédre és vacsorára. Kérjük, bárminemű ételérzékenységét jelezze felénk mihamarabb! Nyitvatartás: 8:00-21:00

ÉTKEZÉSEK: Svédasztalos reggeli: főszezonban 8:00–10:00 óráig (Főszezonon kívül a recepció által jelzett időpontban.) Ebéd: a’la carte, vacsora: 19:00 órakor. Az étteremből ételt kivinni nem lehet.

FAX: Lehetőséget biztosítunk a recepción, felár ellenében.

FÉNYMÁSOLÁS: Lehetőséget biztosítunk a recepción, felár ellenében.

FIZETÉS - HITELKÁRTYA: A fizetés történhet készpénzzel (HUF ÉS EUR), bankkártyával (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS), illetve SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H). Áfás számla igényét kérjük, előre jelezze a recepción.

FÜRDŐKÖPENY: S-XXL méretben a recepción igényelhető, kaució ellenében. Díja: 5000 Ft, melyből a mosatási költséget levonva 4000 Ft-ot adunk vissza a fürdőköpeny recepcióra való visszavitelekor.

FŰTÉS: Fűtés a fürdőszobában található törölközőtartóval lehetséges, ezért kérjük, hogy hagyja nyitva a fürdőszoba ajtaját. A légkondicionáló berendezés egyben fűtő berendezés is.

GYEREKEKNEK, BABÁKNAK: Szállodánk ingyenesen biztosít babaágyat, szükség esetén babakádat, az étteremben pedig etetőszéket, illetve bébiétel-melegítési lehetőséget.

HÁZIÁLLAT: Háziállat hozható, 15 000 Ft/nap ellenében. Kérjük, csak barátságos, a többi vendég nyugalmát nem zavaró háziállatukat hozzák magukkal! Állat a wellnessrészleg és az étterem területére egészségügyi okokból nem vihető be!

INTERNET: Ingyenes WIFI a közösségi terekben és a szobákban is elérhető. Hálózat: balatonhotel
Jelszó: 1234af4321

KÁROK: Tartózkodási ideje alatt a szobában, illetve a szálloda területén okozott károk Önt terhelik. A szálloda a javítási, pótlási költségeket jogosult Önre tovább terhelni.

KÉRÉSRE BIZTOSÍTVA: fürdőköpeny, papucs, szék a fürdőszobában, rácsos kiságy, tartalékpárna, plusz takaró, internet-tablet, mappa, levélpapír, boríték, cipőtisztító eszközök, csomagszállítási szolgáltatás, nemzetközi dugalj/adapter, külső és belső kommunikációra alkalmas eszköz.

LÉGKONDICIONÁLÁS: Vendégeink kényelme érdekében, minden szobában egyénileg vezérelhető klímaberendezés található. Kérjük, használja a falon található panelt a kívánt hőfok beállítására. Ha a hőmérsékletet emelni szeretné, használja a felfelé nyilat, amennyiben csökkenteni szeretné, a lefelé nyilat. Amennyiben a berendezést teljesen kikapcsolná, kérjük nyomja meg az OFF gombot. A közösségi helyek légkondicionáltak.

NYUGÁGY: A füves strandrészen pihenőágy áll ingyenesen vendégeink rendelkezésre, amennyiben visszaviszik a helyére.

ORVOSI ELLÁTÁS/GYÓGYSZERTÁR:
Orvosi ügyelet:
+36 84 310 150
Gyógyszertár: Legközelebbi gyógyszertár 8600 Siófok, Fő utca 202.
Alapgyógyszerek (láz- és fájdalomcsillapító, kötszer, ragtapasz stb.) a recepción találhatók.

PARKOLÁS: Szállodától 350 méterre található, zárt parkoló: 4000 Ft/éj/gépkocsi. Parkolóhely érkezéskor a recepción foglalható.

RÁDIÓCSATORNÁK: A tévén az utolsó 5 csatorna rádiócsatornaként üzemel. Kellemes szórakozást kívánunk!

RECEPCIÓ: A recepción napi 24 órán át személyzet áll rendelkezésre, fizikailag elérhető 24 órán át telefonon vagy digitális kommunikáció útján.

SPORTESZKÖZÖK KÖLCSÖNZÉSE: Kerékpár kölcsönzési lehetőség, tollaslabda, focilabda, asztalitenisz rendelkezésre áll.

SZAUNA: Szállodánk a wellnessrészlegen a következő szaunákkal várja vendégeit: finn, infra, illetve térítés ellenében fiatalító jégszauna (krioszauna). Recepciós kollégáink rendelkezésére állnak a használatuk tekintetében. Kérjük, hogy a szaunákat kizárólag fürdőruhában vegyék igénybe.

SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS: Kérje kollégáink segítségét a recepción.

SZÉF: Recepción igénybe vehető.

SZOBAFOGLALÁS: Következő látogatását lefoglalhatja személyesen a recepción, telefonon a + 36 84 506 970-es telefonszámon, vagy az info@balatonhotelsiofok.hu e-mail címre küldött levelével.

SZOBÁK ELFOGLALÁSA: 14:00–22:00

SZOBÁK ELHAGYÁSA: 10:00 óráig
(A 10:00 óra utáni távozás 30% felár megfizetése esetén lehetséges.)

SZOBAKÁRTYA: Érkezéskor minden szobához 1 kártyát adunk. Amennyiben szeretne szobájához második szobakártyát kapni, kaució ellenében biztosítjuk, melynek ára 2000 Ft.

TELEFON: Külső és belső kommunikációra alkalmas eszköz – kezelési útmutatóval - a recepción igényelhető.

TISZTÁLKODÁSI SZEREK: Borotválkozási szett, fogmosó szett, zuhany sapka, fültisztító, vatta korong térítés ellenében a recepción igényelhető.

TÖRÖLKÖZŐHASZNÁLAT: Vendégeinknek törölközőt biztosítunk, melyet mindennap cserélünk. Extra törölköző, valamint fürdőköpeny kaució és használati díj ellenében a recepción igényelhető.

TÖLTŐÁLLOMÁS ELEKTROMOS AUTÓK RÉSZÉRE: A berendezés a szálloda zárt parkolóján került kialakításra. Bővebb információért forduljon a recepcióhoz.

TRANSZFER VAGY LIMUZIN SZOLGÁLTATÁS: Elérhető, igény esetén forduljon a recepcióhoz.

VARRÓSZOLGÁLTATÁS: Elérhető, igény esetén forduljon a recepcióhoz.

VASALÁSI ÉS MOSODAI SZOLGÁLTATÁS: Vasalási és mosatási igényét a recepción tudja jelezni. Mosodai szolgáltatásunk leadástól számított legkésőbb 24 órán belül vagy egyedi megállapodás szerint tudjuk vállalni. Vasalási szolgáltatásunk a leadástól számított 1 órán belül tudjuk vállalni.

VASALÓ ÁLLVÁNNYAL: Igény esetén rendelkezésre áll, kaució ellenében.

VÉSZKIJÁRAT: A szálloda minden emeletén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. Továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a folyosó két végén található lépcsőházat használják, és hagyják el mielőbb a szállodát.

WELLNESS: Nyitott – hűvös időben fűtött, 33-35 °C fokos vizű – élménymedencénkből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra. A masszázsfunkcióval is ellátott élménymedence este új arcát mutatja meg: professzionális hangberendezés és színes fények teszik teljesebbé naplemente után az élményt. 
A wellnessrészleg (medence, szaunák) szállodánk első emeletén található.
Nyitvatartás: 10:00-22:00.

 

 

FIZETÉSI MÓDOK 

Készpénz, bankkártya, hitelkártya (Mastercard, VISA, Maestro), SZÉP-kártya


BANKSZÁMLASZÁM

HUF
Sopron Bank
Csikó-Center ’97 Kft.
17600066-00367260-00300001

HUF IBAN: HU98 1760 0190 0036 7260 0020 0004 


EUR
Csikó Center '97 Kft.
17600190-00367260-10200005
SWIFT: EHBBHUHS
EUR IBAN: HU56 1760 0190 0036 7260 1020 0005


FOGLALÁSI FELTÉTELEK

A foglalás akkor válik érvényessé, amikor a foglalási érték 50%-a (foglaló) a foglalást követő öt napon belül, de legkésőbb az érkezés előtt tíz nappal megérkezik a szálloda bankszámlájára. A lefoglalt szobá(ka)t csak a foglaló megérkezését követően tudjuk garantáltan biztosítani Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy forgalmas időszakban az érkezési dátum előtt akár két héttel is elfogyhatnak a szabad szobák.
A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.


LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Foglaló fizetése nélküli foglalás lemondása esetén
A foglalás bármikor lemondható, de kérjük min. 24 órával az érkezés napja előtt jelezni.

Foglalóval megerősített foglalás lemondása esetén
Foglalót nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 3 hónapon belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A befizetett foglalót Ön tehát nem veszti el! Kérjük, hogy az esetleges következő foglalásnál ennek az összegnek a felhasználását szíveskedjen jelezni!
Amennyiben Ön az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló csak a szállodavezető engedélye alapján használható fel az előzőekben leírt módon. Egyéb esetben a foglaló a hotelünket (Csikó-Center ’97 Kft.-t) illeti.


SZOBAFOGLALÁS

Következő látogatását lefoglalhatja
  személyesen a recepción,
  honlapunkon keresztül,
  telefonon a + 36 84 506 970-es és a +36 30 517 4191-es telefonszámokon, vagy
  az info@balatonhotelsiofok.hu e-mail címre küldött levelével.