Park Hotel

Siófok központjától és a Balatontól 150 méterre, csendes, nyugodt környezetben, a 4,6 hektáros, gyönyörű Jókai park mellett helyezkedik el az egész évben üzemelő Park Hotel & Restaurant***.

Hotelünktől könnyed sétával meglátogathatók a város múzeumai, nevezetességei, szórakozóhelyei, az épület szomszédságában található parkban pedig a nyugalomra vágyók tölthetnek el kellemes órákat.

Az idegenforgalmi és szálloda szakmában 30 év alatt szerzett tapasztalataink, jól képzett, idegen nyelveket beszélő munkatársaink, és évek hosszú során visszajáró hazai és külföldi törzsvendégeink garanciáink arra, hogy nyugodt pihenést kínálunk Önöknek.

 

Szállodánk környezete és patinás villaépülete az egykori fürdőváros békebeli hangulatát idézi, nyugodt sziget a modern, nyüzsgő Siófok forgatagában. 2, 3 ágyas szobáink és 4 ágyas apartmanjaink, ahogy ez egy romantikus, zegzugos épülethez illik, változatosak: szinte nincs két egyforma szobánk, mindegyiknek saját karaktere van.

Szobáink légkondicionáltak, saját fürdőszobával rendelkeznek. A wifielérés minden szobában biztosított.

Szállodánk főépületében lift és szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

Vendégeinknek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a szálloda zárt udvarán.

 

ÉTTEREM és RENDEZVÉNYEK

Étkezni kívánó szállóvendégeink hotelünk éttermében a’la carte fogyasztás vagy svédasztalos félpanziós ellátás közül választhatnak. De az utcán sétálva is betérhet hozzánk bárki, aki egy finom ebédre vagy vacsorára vágyik. Konyhánk hagyományos magyar és könnyű mediterrán jellegű ételeket kínál.

Éttermünk kedvelt rendezvényhelyszín: fogadásoknak, esküvőknek, üzleti találkozóknak ad helyet.

 

Bővebb információ: www.parkhotel.hu

 

Cím: 8600 Siófok, Batthyány utca 7.

Telefon: +36  84 310 539

E-mail: info@parkhotel.hu