Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 48 órán belül! ✔
Foglalás

Csapatépítő programok

Outdoor és indoor csapatépítő programok

A csapatépítő tréningeket nem pusztán játékból és szórakozásból tartják luxuskörülmények között vagy éppen vadregényes, külvilágtól elzárt helyen. Mindegyik programban ott rejlik a teljesítmény növelésére, a csapatszellem erősödésére ösztönző hatás, független attól, hogy szerepjátékon alapuló vagy közös alkotás létrehozását szorgalmazó programra esett a választás.


Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark kedvelt helyszíne csapatépítéseknek, családi napoknak, céges rendezvényeknek, hiszen számtalan programlehetőség közül lehet választani! 
Olyan, kifejezetten csapatépítésre fejlesztett pálya is található itt, amelyen a csapat tagjai csak egymással együttműködve tudnak végigmenni. 
Továbbá választhatók egyéb élményelemekkel, eszközökkel, stratégia játékokkal színesített programcsomagok is.

 


Paintball

Siófok legmodernebb felszerelésével, 4 külső és 1 belső pályájával, ingyenes transzferrel várja kedves vendégeit az Adrenalin PAINTBALL Action Park!

Céges rendezvények vagy akár csapatépítő tréningnek is tökéletes program.


Sárkányhajózás

Miért jó sárkányhajózni?

Mert korosztálytól, testalkattól szinte függetlenül mindenki részt vehet benne, a versenycsapatot férfiak és nők alkotják vegyesen, az alapjai nagyon gyorsan elsajátíthatók, igazi csapatsport, ami csapatépítésre is kiváló. A sárkányhajózás napjainkban egyre népszerűbb, hiszen nem más, mint élmény, csapatmunka és aktív kikapcsolódás mindenkinek.


Kerékpártúra

A teljesítmény, amit az út megtétele kíván, nem kis kihívás, ám hatalmas öröm, és rengeteg élménnyel gazdagítja a bátrakat és kitartókat, akik vállalkoznak a teljes tó megkerülésére (206 km) vagy akár csak a keleti medence 76 km-es körbetekerésére.
A rendelkezésre álló kerékpárok első osztályú színvonalon repítik a tó körül bicajozókat, a kiegészítő kellékek a kényelmet és a biztonságot szolgálják. 
Járműpark: 160 normál kerékpár, 2 tandem kerékpár, 10 bringó hintó, 10 gokart (pedálos).

A kerékpártúra közvetlenül szállodánk mellől indulhat.

 


Hajós csapatépítés

A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorláson át a személyszállító motorcsónakig és mindenig, ami úszik és kevésbé úszik.

Csapatépítés és outdoor programok 9-től akár 500 fő részére. Legyen szó perce osztott forgószínpadszerű váltásokkal felépített programról vagy fakultatív szórakoztatást célzó kikapcsolódásról, a mindennapokból való kiszakadás garantált.

Hódítsa meg csaptával a 16 méteres árboccsúcsot, száguldjon a speed boat motorcsónakok egyikével, grillezzen a Balaton közepén!


Borkóstoló, pálinkakóstoló, kamrakóstoló
• Borkóstoló: 5 féle bor, sajtok, alma, pogácsa
• Pálinkakóstoló: 5 féle pálinka, sajtok, alma, pogácsa
• Kamrakóstoló: kolbászfélék, borok és tradicionális helyi (Dél-Balaton) készítésű termékek kóstolója
• Pálinkakóstoló II.:20-25 féléből választható pálinka, alma, fehérkenyér
EU