Balaton Hotel & Restaurant

Vendégek tájékoztatása a személyes adatok rögzítéséről

A Balaton Hotel és Étterem*** egy, a régmúlt hangulatát a XXI. század modernségével páratlanul ötvöző csodálatos településen, Siófokon, a parti városrész központjában, ugyanakkor a Balatonra néző panorámával nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak. A festői szépségű látvány mellett egyedülálló vonzerőt jelent, hogy a szálloda a siófoki üdülőterület éjjel-nappal pezsgő ütőerén, a Petőfi sétányon található, mindössze egy rövid sétányira az éttermektől, bároktól, szórakozóhelyektől, kávézóktól és a városközpont látványosságaitól. Frissen felújított szállodánk modern, minimalista stílusával tökéletesen illeszkedik ebbe a különleges környezetbe.

Hatemeletes szállodánkban 130 légkondicionált, erkélyes, SMART LED tévével felszerelt, elegánsan modern stílusú szobákkal, valamint Balatonra néző, varázslatos panorámájú apartmanokkal állunk egész évben Vendégeink rendelkezésére. Szobáink 2, 3, illetve 4 férőhelyesek. A magasabb emeletekre a feljutást 2 lift teszi lehetővé. Szobáinkból kilátás nyílik a Balatonra, a Tihanyi-félszigetre. Nyugati oldali szobáinkból látható, ahogy a nap aranyhidat fest a Balatonra, majd nyugovóra tér.
Minden szobánk parkettázott, hipoallergén ágyneművel ellátott.
Szállodánkban 2013 óta napelemek segítik a környezetbarát működést.
 

Balaton Hotel Beach - pihenjen közvetlenül a Balaton partján, zöld környezetben!

A szálloda kertjéhez saját, füvezett partszakasz tartozik, ahol ingyenesen biztosított napozóágyainkon élvezheti a látványt és a napsütést. Az aktív pihenés kedvelői számtalan programlehetőséget találnak szállodánk közelében.

 


SZÁLLODÁNK SZOLGÁLTATÁSAI  


   Szállás reggelivel vagy félpanziós ellátással

   Étterem, catering (külső helyszínen kitelepüléssel is), ünnepi ebéd vagy vacsora házhoz szállítása

   Wellness
         Nyitott, panorámás élménymedence, masszázsfunkcióval (fűtött vizű)
         Finn szauna 
         Infraszaunás, fényterápiás sószoba
         Krioszauna (vitalizáló jégszauna) 
         Aquabike 
         Víz alatti futópad

   Rendezvények
         Konferencia, kiállítás, fogadás, partnertalálkozó, gálavacsora, meeting, továbbképzés, csapatépítő tréning
         Esküvő, bankett, születésnap, baráti összejövetel