Siófoki Kutyás Központ

 

Paulini János, a Siófoki Kutyás Központ kiképzője gyermekkora óta kutyákkal foglalkozik, 1990 óta pedig a kis- és nagytestű családi kutyák képzése és a lelkileg sérült ebek rehabilitációja mellett munkavérvonalú Német juhászkutyák tenyésztésével, s azok szolgálati munkára való felkészítésével szerzett szakmai tapasztalatot.

A pozitív megerősítéssel történő tanuláson kívül külön tanítási módszert nem vall, hiszen minden kutya más és más, különböző képzési igényekkel, melyeket minden kutya-gazda párosnál figyelembe vesz személyre szabott oktatási és képzési módszereivel.

 


 

Egyéni képzés

Ha Te és kutyusod még kezdők vagytok, sok kérdésed van, esetleg jobban meg szeretnéd ismerni a testbeszédét, jelzéseit s megfelelően kezelni azokat, helyesen reagálni rá minden zavaró tényező nélkül, akkor ez a nektek megfelelő képzési forma nálunk.
 
Csoportos foglalkozás kistestű kutyáknak
 
Ha tapasztalt kutyás vagy, tudod kontrollálni kis termetű kutyád, és az elsajátított tudást nehezített körülmények között szeretnétek gyakorolni, viszont még nem mozogtok biztosan a dobermannok, németjuhászok és egyéb nagytestű kutyák között akkor ez a csoport a megfelelő számotokra.
 
Csoportos képzés
 
Ebbe a csoportba szeretettel várjuk a nagy és kistestű kutyákat egyaránt. A legfőbb hangsúly a képzés, tanítás mellett a közömbösítésen és a szocializáción van. Az egyéni képzésen elsajátítottakat itt nehezebb körülmények között (más kutyák, emberek, szagok, zaj és egyéb figyelemelterelő tényezők ) lehet gyakorolni és rögzíteni a kutyában.
 
Kutyapanzió
 
Ha nyaralni, kirándulni megy a család, s a kutyát nincs lehetőség elvinni az utazásra, szakszerű ellátást nyújtunk kedvenced számára távolléted alatt. Kutyád rendelkezésére mindig minőségi étel, sok foglalkozás, hatalmas zöld terület, gondoskodás és kiemelt figyelem áll.
 
Bentlakásos képzés
 
Kutyapanziós vendégeink számára igény szerint a játék, minőségi foglalkozás mellett kiképzést is biztosítunk.
 
Rehabilitációs képzés
 
Sajnos sok kutyát érnek életük során olyan történések, balesetek melyek olyan mély nyomot hagynak bennük, hogy viselkedési problémához vezetnek. A félelem, agresszió, vagy a félelmi agresszió nem csak kedvencünket nyomasztja, hanem a környezetére, a családra is negatív hatással van. Kiképzőnk rendszeresen és nagy szeretettel rehabilitál menhelyi kutyákat, hogy azok örökbe fogadhatóak legyenek, s megszabadítsa őket szorongásaiktól. Ha kutyusodnak valamilyen problémája van, szeretettel várunk titeket, hogy együtt oldjuk meg azt.
 
Tenyészszemlére, kiállításra, vizsgára való felkészítés
Fajtaspecifikus tréningek, szaktanácsadás, egyedi felkészítési folyamatok a legjobb eredmény érdekében.

 

Siófoki Kutyás Központ
Telefon: +36 30 733 9505
E-mail: info@kutyaskozpont.hu
http://www.kutyaskozpont.hu/