Álomesküvő a Balaton partján

Hotelünk kedvelt esküvőhelyszín. A letisztult, modern környezetbe jól illeszkedik bármilyen stílusú esküvői dekoráció, füvesített udvarunk lenyűgöző, tóra néző panorámájával a szabadtéri szertartások mesés helyszíne. A Balaton festői látványa még felejthetetlenebbé teszi a nagy napot!

Hotelünk éttermében akár 400 főnek is tudunk helyet biztosítani, de a belső terek variálhatóságának köszönhetően kisebb létszámú esküvő vagy egyéb családi összejövetel esetén is bensőséges környezetet tudunk varázsolni.

Esküvőkön túl vállaljuk egyéb családi események lebonyolítását is: ballagási bankett, születésnap, névnap, eljegyzés, házassági évforduló stb.

 

Berendezés, dekoráció

Hotelünk egyaránt rendelkezik hagyományos és körasztalokkal, az elrendezést a kívánság szerint megvalósítjuk.

Az asztalokra hófehér abroszokat, színes asztalcsíkokat, valamint a székekhez fehér székszoknyákat tudunk biztosítani.

Csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó dekorációs ötletről, a virágdíszek, a fotós, a vőfély vagy a zenekar kiválasztásáról.

Az egyedi ötleteknek is teret biztosítunk, legyen bármilyen kívánságuk, azt a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel valósítjuk meg.

 

Ünnepi ebéd, vacsora, lakodalom

Szállodánk konyhája minden szükséges konyhatechnikai eszközzel felszerelt, az ünnepi menü fogásai helyben készülnek, így mindig frissen kerülnek az asztalra.

Bőséges ételválasztékunkkal segítséget nyújtunk a menüválasztásban, de az egyedi elképzelések megvalósításában is partnerek vagyunk.

 

Grátisz ajánlataink

A hagyományos esküvői szolgáltatásokon felül számos extrát is kínálunk vendégeinknek. Ilyen például az ifjú pár számára ingyenesen biztosított franciaágyas szobánk, mind az esküvőre való felkészüléshez, mind pedig az első, házaspárként együtt töltött éjszakához.

A násznép számára pedig kedvezményes áron kínáljuk szobáinkat az esküvőt követő éjszakára. Továbbá, hogy a hajnalig tartó mulatozás után teljes legyen a pihenés, a szobákat elegendő csak a délutáni órákban elhagyni.Szertartásvezető ajánlatunk: 
Gelencsér Ilona okleveles szertartásvezető 
Telefonszám: +36 70 458 3844
 

 


Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot:

Lukácsik-Vajai Kitti

E-mail: info@balatonhotelsiofok.hu

Telefon: +36 30 601 9197