CSR programok

Vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) programok

 

Csapatépítő program – amiből mindenki profitál

 

A vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) program a csapatépítő események win-win királya, melynek során az alábbi eredmények egyszerre valósulnak meg:

  1. A közösen végzett tevékenység összehozza a csapatot, lehetőséget teremt a munkatársak közötti kapcsolatok erősítésére, a közös célok iránti elkötelezettség növelésére és a vállalati kultúra fejlesztésére. A közös CSR projektek révén a munkavállalók új készségeket sajátíthatnak el, és jobban megismerhetik egymást, ami hozzájárulhat a csapatmunka hatékonyságának növeléséhez.
  2. A vezetőknek remek lehetőséget nyújt a csapattagok csoportban betöltött szerepének és az egymással való spontán együttműködés megfigyelésére.
  3. Az a tény, hogy az együttes tevékenységgel valami hasznosat alkottak, tovább növeli a csoportkohéziós erőt, a csoporton belüli és az egyéni elégedettséget.
  4. A CSR program által támogatott szervezet olyan fejlődési lehetőséghez jut, melyre nem, vagy csak korlátozott mértékben lenne lehetősége.

 

Mindezeken túl egy CSR program támogathatja a cégét a márkaépítésben, vonzóbbá teheti az üzleti partnerek és a potenciális fogyasztók körében. A társadalmilag felelős vállalatok gyakran nagyobb lojalitást élveznek az ügyfelek körében, mivel az emberek hajlamosak támogatni azokat a cégeket, amelyek hozzájárulnak a társadalom javához.

 

Siófoki szálloda lévén elkötelezettek vagyunk szűkebb közösségünk fejlődésének támogatásában, így csapatépítő rendezvényéhez az alábbi CSR-programlehetőségeket kínáljuk:

 


 

CSR társadalmi felelősségvállalás során lehetséges felajánlások a siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola részére:

  1. Szaletli festése: 25 m2
  2. Kerítés festése: 350-400 m2
  3. Parketta csiszolása, festése: egy tanterem kb. 25 m2 (24 db tanterem és +5 db szaktanterem van)
  4. Kis tornaterem festése: 80-90 m2

 

Bővítse csapatépítő rendezvényét CSR-programmal,

kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Lukácsik-Vajai Kitti

E-mail: info@balatonhotelsiofok.hu
Telefon: +36 30 601 9197