Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Aktuális ajánlatok ✔
Foglalás

Aktuális programok

Strand Szezonnyitó Siófokon a Nagystrandon

Idén először kap a siófoki Nagystrand megnyitása önálló rendezvényt. Május 17-19. között nagyszabású Strand Szezonnyitóval ünnepli a balatoni nyár kezdetét a város. Péntektől vasárnapig különböző játékok várják a kicsiket és nagyokat, illetve vásári árusok, kézművesek és gasztro kereskedők is kitelepülnek a Nagystrandra, esténként pedig neves fellépők gondoskodnak a hangulatról. Pénteken Király Viktor and The Dreamers, szombaton a Magna Cum Laude, vasárnap pedig Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar ad ingyenes koncertet a PLÁZS színpadán.


A rendezvény ingyenesen látogatható!

Tovább olvasom 


Nemzeti Regatta - Siófok

A Balatoni Hajózási Zrt. negyedik alkalommal, Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a Balaton nyári fővárosába, Siófokra.

Tovább olvasom 


Pünkösdi fesztivál

Idén is megrendezésre kerül a Pünkösdi Fesztivál Siófokon.

A helyszín a siófoki hajóállomás.

Részletes program hamarosan!

A rendezvény ingyenes és kutyabarát!

A szervezők az időpont- és programváltozás jogát fenntartják!

Tovább olvasom Red Bull Air Race: Lake Balaton

Making its debut on the 2019 Red Bull Air Race World Championship calendar is the picture-postcard location of Lake Balaton in Hungary. The race is moving from the traditional home above the Danube to the shores the resort city of Zamárdi, on Lake Balaton.
 

Tovább olvasom 


Bor- és Fröccs Fesztivál

A Bor- és Fröccsfesztivál már évek óta a siófoki rendezvények palettáját színesíti. A fesztivál július 26-tól egészen augusztus 4-ig tart.

Helyszín: siófoki hajóállomás

Tovább olvasom