Foglaljon szállást

Ajánlatkérés

Megéri itt foglalni!

  • Garantált legjobb ár ✔
  • Azonnali visszaigazolás ✔
  • Személyre szabott, egyedi ajánlat maximum 48 órán belül! ✔
Foglalás

Aktuális programok

X. Halfesztivál

Színes programok????, megannyi halas ételkülönlegesség????, kézműves vásár????, gyerekprogramok????, koncertek????: Első Emelet, Vad Fruttik
Októberben???? újra vár mindenkit az ősz legjobb gasztro???? fesztiválja, a siófoki Halfesztivál!????
Részletek hamarosan!???? 

Tovább olvasom 


Siófoki rendezvények

Szeptemberben is megannyi színes programmal vár minden korosztályt Siófok. Kiállítás, városnéző séták, érdekes előadások, hajós jóga, író-olvasó találkozó, születés hete és sok más.

Tovább olvasom 


Siófoki hajókirándulás 2023.

Siófokról tavasztól őszig indulnak a menetrendi és sétahajók, főszezonban pedig a programhajók. A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A sétahajózás keretében hajóink egy páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra. A sétahajózás során utasaink megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt.

Tovább olvasom 


Plázs Hajó Siófok 2023. Bulihajók

2023 nyarán a már jól ismert BAHART bulihajók mellett a siófoki kikötőből 4 kiemelt alkalommal indulnak a PLÁZS bulihajók ismert fellépőkkel. A programsorozat célja az, hogy a BAHART az elektronikus zene által a fiatalabb korosztályt is elérje, és egy új utazóközönséget köszönthessen a fedélzeten. A hajók június végétől augusztus közepéig terjedő időszakban indulnak.

Tovább olvasom 


Városnéző kisvonat

A siófoki kisvonat, a Talizmán City menetrendszerint közlekedik a frekventált parti zónában érintve a Fő teret is. A mozdonyból és három kocsiból álló Dotto kisvonat a Siófokon tartózkodó vendégek egyik kedvenc közlekedési eszköze, bár leginkább az audio guide szolgáltatással működő városnézés a fő funkciója.

A kisvonat első sorban az egyéni vendégek siófoki transzfer eszköze és programja, de csoportok is gyakran bérelik egy-egy rendezvény, esküvő más egyéb okból kifolyólag. A Talizmán City kisvonat rendezvényekre, esküvőkre is bérelhető, a legjobb transzfer megoldás a Balatonon.

Tovább olvasom 


Kálmán Imre Művelődési Központ Programok 2023. nyár

A Kálmán Imre Művelődési Központban egész évben színdarabok, komolyzenei és könnyűzenei műsorok, folklór- és operett előadások, irodalmi estek, családi programok, pódium-előadások, és képzőművészeti kiállítások várják az érdeklődőket. A bérletes színházi előadásokon az ország legjobb társulatai és produkciói szerepelnek.

Tovább olvasom 

EU