Bella Állatpark

Lovak, kétpúpú tevék, kenguruk, ormányos és mosómedvék, pávák, dámszarvasok, lámák, emuk, papagájok, mini pónik, szamarak, zebuk, törpekecskék, törpebirkák, mókusok, sok más háziállat és kisállat-simogató várja a látogatókat.

•             tereplovaglás a lovas sport kedvelőinek

•             lovasoktatás

•             sétakocsikázás hintóval

•             pónilovaglás gyerekeknek

 

ÁLLATSIMOGATÓ

Testközelben a természettel, ahol szelíd állataink: kétpúpú tevék, lovak, zebuk, dámszarvasok, alpakák, lámák, kenguruk, mini-pónik, szamarak, mosómedvék, ormányos medvék, macskafélék, törpe kecskék és birkák, pávák, emuk, papagájok, nyulak és sok más háziállat várja a kisállat barát kedves vendégeinket. Zoo-csemegével könnyedén le lehet venni őket a lábukról.
 

ÉLMÉNYLOVAGLÁS ÉS TEVEGELÉS

Állatparkunkban gyerekek és felnőttek is megtapasztalhatják a lovaglás és a tevegelés élményét! Gyerekek számára lehetséges pónilovaglás, sétalovaglás nagy lovon és tevegelés, felnőttek számára sétalovaglás és tevegelés. Hatalmas élmény, teljes biztonsággal és kísérővel.
 

SÉTAKOCSIZÁS

Hintónkkal terepen, földes úton, réten, szõlõhegyen, fák között, a Sió partján, vagy akár a Balaton partján. Egyéni és csoportos megrendelésre rendelkezésre állunk városi sétakocsizásra, rendezvényekre és akár házhoz is megyünk előre egyezetett időpontban, Omnibuszunkkal 25 főig, hintónkkal 4-6 fő részére. Egész évben várjuk megrendelésüket!


BELLA DOTTO KISVONAT

Szálljon fel a kisvonatra a városban és városnézés közben eljut az Állatparkba, ahol csodálatos programok várják a gyerekeket és felnőtteket. Miután tettek egy kellemes sétát és körbejárták az állatparkot, lovagoltak és tevegeltek, buborékfociztak és a gyerekek kiugrálták magukat az ugrálóvárban, egyszerűen használja kisvonatunkat a hazajutáshoz. Tökéletes párórás, vagy akár egy egésznapos program!

Menetrend: http://bellapuszta.hu/programok-kisvonat
 

OMNIBUSZ

Omnibuszjárat a város nevezetes pontjai között és az állatparkba látogató vendégek számára menetrend szerint közlekedik.
Részletek: www.omnibuszsiofok.hu


Elérhetőség:
8600 Siófok, Verebesi u. 35.

A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg.

Telefon:
+36 30 939 6006
+36 30 940 0484
+36 84 352 698
E-mail: info@bellapuszta.hu

bellapuszta.hu